Promocions entre col·legiats/des

Amb l'objectiu de promocionar els productes i/o serveis dels nostres col·legiats/des, disposem d'aquest espai obert a la col·legiació perquè els i les agents comercials col·legiats promoguin les seves ofertes entre companys de professió. Les ofertes arribades s'ordenen per sector i ordre d'arribada. El col·legi no és responsable de la informació dels productes/serveis.

 

Alimentació

gardaGARDA · Col·legiat Benet Simó.
Bona cuina italiana, amb descompte especial presentant el copó be86go a la vostra comanda durant l'abril i el maig, amb servei a domicili inclòs! Contacte: www.gardaimport.com - 683657976

 

Assegurances

rosaagusti

Col·legiada Maria Rosa Agustí, experta en assegurances · Joaquim Vayreda 57  17001 Girona· T. 972 226433 - M.657983371 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.mariarosaagusti.cat - Consulteu tractaments preferencials.

• Assegurances de vida (mort, invalidesa)
• Accidents
• Salut
• Patrimonials (vehicle, llar, empresa)
• Inversió (productes financers, plans de pensions)
• Ciberseguretat 

 

Coaching 

carles insaCol·legiat Carles Insa - Coach & Consultor · Sales Management - M. 661 849 600 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Serveis i tractaments exclusius en Coaching Executiu

 • Noves habilitats personals emocionals i un alt nivell d'autoconeixement.
• Una comunicació motivacional, assertiva, persuasiva i eficient.
• Possibilitar el disseny de plans d'acció focalitzats a resultats.
• Rols professionals flexibles i adaptables a les noves oportunitats de negoci.
• Coherència per coordinar i dirigir equips d'alt rendiment.

 

 

Energia

advice

Col·legiada Íngrid Bendek · 609 511 108 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - www.advicesolutions.cat

Descomptes especials per als col·legiats/des en la contractació de serveis d'Advice Solutions: energia, telecomunicacions, alarmes i assegurances.

  

 

 

Llar 

baliraCol·legiada Gemma Burgas ·  T. 972 007 602 - valiragirona@gmail,com

Nova botiga de proximitat de la casa Valira (carrer Migdia 23 cantonada carrer La Creu de Girona): paelles, cassoles, planxes i grills d'alumini fos per gas, vitro i inducció, termos, fiambreres i molt més! per a la vostra cuina, tot a preu de fàbrica. Consulteu promocions especials per a col·legiats/des.

 

 

 

Oci i viatges

essenstravel

Col·legiat Bernat Clariana · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - M. 615 325 016

Tots els i les col·legiats que entrin a la web d’Essens Travel podreu obtenir fins un 30% de descompte en els bitllets de vol (low cost i llarga distància). El preu inclou: taxes de tramitació i aeroportuàries i una assegurança de pèrdua d’equipatge i retards i cancel·lació, tant per part de la companyia, com del viatger en cas de força major. 

 

 

Salut i productes higiènics

mediclinics

 Col·legiat Josep Burgas - Representacions Burgas, SL.  Agent comercial de la marca per a Girona/Andorra · Pol.Ind.Recinte Firal c/Grècia, 38 17600 Figueres · 972 678 787 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Nova estació d'Higiene Mediclinics - 30% de descomptes per als col·legiats/des 

Estació de desinfecció mòbil i elements
Dispensador de guants
Dosificador de gel
Suport muntat

 

  • PRODUCTES DESINFECTANTS COVID-19 - Col·legiada Núria del Campo · M. 647 695 392
    Vegeu catàleg de productes: catàleg 1 - catàleg 2

 Segueretat

alarmesCol·legiat Xavier Chaparro - Delegat Canal Indirecte Girona - M. 621 22 21 22 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Oferta especial per als col·legiats/des
Instal·lació gratuïta. Gamma ADAT Alert * Excepte sectors sensibles (Bar, Restaurant, Discoteca, Locutori, Supermercat,Perruqueria, Tiendas Informatica, Gimnàs, Col·legis/Guarderies, Bazar, Tallers, Alimentació).
Protecció total - 50% de descompte en les tres primeres quotes (fins el 31/08/2020)