Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Promocions entre col·legiats/des


Amb l'objectiu de promocionar els productes i/o serveis dels nostres col·legiats/des, disposem d'aquest espai obert a la col·legiació perquè els i les agents comercials col·legiats promoguin les seves ofertes entre companys de professió. Les ofertes arribades s'ordenen per sector i ordre d'arribada. El col·legi no és responsable de la informació dels productes/serveis.

Consultories

 

   Col·legiat Sthepane Lebeau · Consultor estratègic independent, expert en finances corporatives 

  •  Consultoria estratègica independent, experts en finances corporatives per a empreses familiars i grups, a França i Espanya. 
  • Transmissió d' empreses familiars (FBO) - Cessió d'empreses a un soci estratègic.
  • Acompanyament d'empresas i de grups en la seva política de creixement  extern i orgànic (adquisicions de empreses, joint venture, aliances estratègiques, implantació i desenvolupament, …).
  • Apertures de capital amb fons minoritaris o majoritaris (LBO, capital desenvolupament, …).
  • Obtenció de financiació i refinanciació de deute bancària i privada

Tractaments preferencials.

Contacte: Mòbil 667 551 099 ·Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 LOGO FONDO COLOR       Col·legiat Miquel Serrat · Servei de prevenció aliè i implantació d'auditories de la llei de LOPD

Servei de prevenció aliè, pericials tècniques, auditories de la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia de drets digitals. Plans d’Igualtat i informes d’adequació de maquinaria al RD1215/97. Condicions especials.

Contacte: Mòbil 669 78 195 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 Mi consulting 1 Col·legiat Miquel Ibáñez · Expert en formació de vendes, marquèting i neurovendes

Experts en formació de vendes, màrqueting, neurovendes, neuromàrqueting i certificats en coaching comercial. Ajudem a potenciar les vendes i els teus equip.

Contacte; Mòbil 648 627 309 ·  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salut i benestar

 

AROMS NATUR                Col·legiada Pilar Arbó · Firma d'alta cosmètica catalana

Arôms Natur, firma d'alta cosmètica catalana, natural i científica, certificada internacionalment, premiada i avalada clínicament. Es troba als centres d'estètica i de benestar. Amb tiquet de compra segellat i enviat al correu de referència, obsequi de lot de mostres de la firma i regal.

Contacte: Mòbil 65410839 · aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

Mannatech                    Col·legiat Merlí Jover · Salut 

En aquests temps tant incerts és molt important cuidar la nostra salut i reforçar el sistema immunitari. Personalment fa més de 10 anys que prenc els productes de Mannatech cada dia, no perquè en sigui representant sinó perquè realment sé que són una peça clau en la meva salut i en la de la meva família. Condicions especials.

Contacte: Mòbil 629654274 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

PURNET                            Col·legiat Julià Casanovas · Sistemes de purificació d'aire 

BEYOND GUARDIAN AIR, un sistema únic de purificació d’aire i també de superfícies. És la solució definitiva per a un ambient saludable, tant a les llars com en els negocis i tots tipus d'espais, amb què es neutralitzen les males olors, virus, bacteris, microorganismes i altres patògens.

Contacte: Mòbil 646 275151 ·Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 Col·legiat Joan Roura · Molècules de senyalització REDOX

Solució salina, antiviral, antibacterià i antifúngica que fa que les cèl·lules es comuniquin eficaçment, tornant la capacitat al sistema immune de corregir qualsevol problema que hi ha al cos humà (també mascotes). 

Contacte: Mòbil + 34 607 268 414 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

comparteix amb nosaltres