Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Alta usuari oferta treball

Si voleu trobar un agent comercial qualificat aquest és el lloc.

oferta feina publicarEl col•legi disposa d’una borsa qualificada d’agents comercials a qui podeu comunicar la vostra oferta.

Condicions
Si sou col·legiats/des
, publicar la vostra oferta a l’extranet del col•legi NO TÉ COST. Si no ho sou, té un cost de 30 euros.
El pagament s’ha de fer al compte bancari del col•legi que es detalla més avall i enviar després el comprovant  de l’ingrés a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant l’ID de l’oferta que vostè rebrà al correu electrònic detallat al formulari.

Banc Sabadell
ES60 0081 0086 03 0001135818

El col•legi activarà la vostra oferta de representació durant dos mesos.
Rebreu l’oferta publicada al correu electrònic facilitat al formulari de descripció de l’oferta que trobarà seguidament. La vostra oferta serà publicada en l’idioma original en què l'hàgiu escrit. Us demanem que reviseu l’ortografia.

 

Si ja esteu registrats, introduïu el vostre usuari i contrassenya. 

 

Si no ho esteu, us podeu registrar a través del formulari següent:

D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili , es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del D.N.I. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció. Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament del nostre col·legi. L’adreça del responsable del fitxer és: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG), C/ Nou, n. 8, principal quarta, 17001 Girona, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com