Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Formació

La formació és una de les claus per garantir una projecció professional i augmentar la competitivitat dels i les agents comercials sigui quina sigui la seva opció laboral. Per aquest motiu, la formació s’ha convertit en un dels objectius prioritaris del col·legi. En aquest àmbit de treball, la corporació desplega cada any un pla formatiu de tallers i jornades que s’imparteixen mensualment i de manera gratuita per als col·legiats i les col·legiades. Es tracta de sessions pràctiques sobre diferents matèries orientades a millorar aspectes concrets de la pràctica professional. 

  • Si ets col•legia i estàs interessat en un tema específic, fes-nos-ho saber i posarem fil a l'agulla. 
  • Consulteu tot sovint aquesta pàgina web i estigueu amatents del butlletí del col·legi que us enviem regulament per estar informats de les sessions formatives. 
     

Curs d’Accés a la Professió 

Si ja ets Agent Comercial Col·legiat i encara no tens el teu títol, aquest és el curs que has de fer per obtenir el document oficial que acredita la teva professió. 

En què consisteix el curs?
L'ICEX ofereix aquest curs eminentment pràctic de 50 hores lectives al llarg de cinc setmanes a través del seu campus en línia. En el seu programa s'aborden matèries de rellevància per a l'exercici professional com ara tècniques de venda, negociació comercial i comunicació; aspectes administratius, legals i fiscals de l'activitat de l'agent comercial; les noves tecnologies aplicades a l'agència comercial i els avantatges i serveis de la col·legiació

Qui ho imparteix?
L'ICEX (Institut de Comerç Exterior) és la institució responsable d'impartir aquest curs oficial en col·laboració amb el Consell General d'Agents Comercials d'Espanya. Així, el curs que impartia anteriorment el Centre d'Estudis Econòmics i Comercials (CECO) entra a formar part destacada de l'oferta formativa de la institució responsable de fomentar la competitivitat de les pimes espanyoles a l'exterior i posicionar Espanya com a destinació d'inversions.
El professorat de el programa està format per especialistes de reconegut prestigi, amb àmplia experiència tant professional com docent en totes les àrees que s'imparteixen.

Destinaris del curs
El curs va dirigit a totes aquelles persones que volen accedir a la professió més demandada a Espanya com a professionals col·legiats, amb el suport d'un títol oficial de el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i una organització professional que vetllarà pels seus interessos, la seva formació i seva deontologia. Si ja ets Agent Comercial Col·legiat i encara no tens el teu títol, aquest és el curs que has de fer per obtenir el document oficial que acredita la teva professió.

Quant costa?
Per a col·legiats o en tràmit de col·legiació en qualsevol dels Col·legis Oficials d'Agents Comercials a Espanya, l'import de matrícula o inscripció és de 60 euros, bonificables. L'import de matrícula o inscripció en aquest curs per a les persones no col·legiades és de 100 euros. El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció.

Apunta't aquí a una nova edició de el Curs Oficial d'Accés a la Professió d'Agent Comercial Col·legiat - admissió
 

 

 

 

comparteix amb nosaltres