Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Salut i benestar

 

AROMS NATUR                Col·legiada Pilar Arbó · Firma d'alta cosmètica catalana

Arôms Natur, firma d'alta cosmètica catalana, natural i científica, certificada internacionalment, premiada i avalada clínicament. Es troba als centres d'estètica i de benestar. Amb tiquet de compra segellat i enviat al correu de referència, obsequi de lot de mostres de la firma i regal.

Contacte: Mòbil 65410839 · aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

Mannatech                    Col·legiat Merlí Jover · Salut 

En aquests temps tant incerts és molt important cuidar la nostra salut i reforçar el sistema immunitari. Personalment fa més de 10 anys que prenc els productes de Mannatech cada dia, no perquè en sigui representant sinó perquè realment sé que són una peça clau en la meva salut i en la de la meva família. Condicions especials.

Contacte: Mòbil 629654274 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

PURNET                            Col·legiat Julià Casanovas · Sistemes de purificació d'aire 

BEYOND GUARDIAN AIR, un sistema únic de purificació d’aire i també de superfícies. És la solució definitiva per a un ambient saludable, tant a les llars com en els negocis i tots tipus d'espais, amb què es neutralitzen les males olors, virus, bacteris, microorganismes i altres patògens.

Contacte: Mòbil 646 275151 ·Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 Col·legiat Joan Roura · Molècules de senyalització REDOX

Solució salina, antiviral, antibacterià i antifúngica que fa que les cèl·lules es comuniquin eficaçment, tornant la capacitat al sistema immune de corregir qualsevol problema que hi ha al cos humà (també mascotes). 

Contacte: Mòbil + 34 607 268 414 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

comparteix amb nosaltres