Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Serveis

   ADVICE BLAU        Col·legiada Íngrid Bendek ·  Consultora Energètica

Advice Solutions. Estudi gratuït a tots els agents col·legiats. Descompte de fins a un 30% en els serveis bàsics d'electricitat, gas i telecomunicacions.

Contacte: Mòbil 609 511 108 · inAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - www.advicesolutions.cat


Clomau Anna PadillaCol·legiada Ariadna Padilla · Consultora Energètica 

Som consultors energètica, la nostra funció és generar l'estalvi energètic de pymes, autònoms i empreses. Ens caracteritza la transparència i la serietat i us ajudem a veure factura per factura quan esteu pagant de més. Condicions especials.


 

Amador Giro Mòbil                           Col·legiat Amador Sánchez · Consultor serveis empreses 

Agent i consultor en serveis per empreses: mauzocrm.com (software de gestió de vendes per agents comercials i multicartera) i girombil.com (serveis de telefonia, internet fixa i mòbil – energètica – seguretat integral). Condicions especials.

Contacte: Mòbil 651 847536 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Assegem Xavier Chaparro       Col·legiat Xavier Chaparro · Assessor en comunicacions per a empreses

Auditoria i assessoria en comunicacions per a empreses (connectivitat, telefònica virtual, telefonia mòbil, alarmes i comercialitzadora de llum). Auditoria gratuïta i estudi de la millor opció entre els operadors que hi ha al mercat.

Contacte: Mòbil 621260616  · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Josep      Col·legiat Josep Carbo · Publicitat Cadena 100 

Publicitat a la xarxa d’emissores en condicions molt més favorables per als agents comercial col·legiats.

Contacte: Mòbil 672111162 ·  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

comparteix amb nosaltres