Domènec Espadalé, premi COACGI 2019, i Josep Burgas, medalla d’Or de la professió

premi coacgi2019

L'empresari Domènec Espadalé rep el premi COACGI 2019 en reconeixement a una trajectòria empresarial d’èxit i a la seva dedicació i compromís amb el teixit empresarial del territori, i el president del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona, Josep Burgas, la medalla d'Or de la professió, el màxim reconeixement que atorga la col·legiació a nivell estatal per la labor a favor del col·lectiu.

Continuar llegint

Dissabte 14 de desembre, IV edició dels Premis #COACGI i Festa Patronal 2019

premis2019 web

El dissabte 14 de desembre, el Col·legi d'Agents Comercials celebrarà la Festa Patronal dels agents comercials gironins. En aquest marc, es durà a terme l'acte de lliurament de la IV edició Premis #COACGI, impulsats per la corporació per promoure la col·legiació a través del reconeixement de trajectòries de gran vàlua professional i empresarial. També tindrà lloc l'homenatge als companys més veterans, amb 50 i 25 anys de col·legiació. 

Continuar llegint

El Col·legi dona suport al I Congrés de Formació Professional de Catalunya

cat banner noticia congres fp 0

La formació professional d’un país és possiblement l’element estratègic més important per a una societat avançada. Per aquest motiu Catalunya necessita un model de Formació Professional que actuï com a motor de competitivitat i ocupabilitat, i permeti afrontar el nou context de transformació del mercat de treball. Per això, el Col·legi d'Agents Comercials dona el seu suport al "I Congrés de Formació Professional de Catalunya", organitzat per PIMEC, el 21 de novembre a Barcelona.

Continuar llegint

Els agents comercials reclamen canvis en la fiscalitat de l’autònom i penalització a la morositat

visita

El Col·legi d’Agents Comercials de Girona i Comarques ha celebrat avui el Dia de l’Agent Comercial, una trobada anual que històricament es duu a terme en el marc de la Fira de Mostres de Girona, i que vol posar l’accent en la importància de la figura de l’agent comercial i de l’autònom en l’activitat econòmica. Josep Burgas, president de la col·legiació gironina, ha reclamat canvis en la fiscalitat de l’autònom i penalització a la morositat, així com més visibilitat i reconeixement a aquesta figura. 

Continuar llegint

La Cambra de Girona organitza tallers i jornades per potenciar el comerç

cursos de comerç Figueres

La Cambra de Comerç de Girona impulsa, entre mitjans de setembre i de novembre, una trentena de tallers i cursos especialitzats per ajudar a impulsar el comerç local i el turisme en deu municipis de les comarques gironines. També ha obert la convocatòria de Diagnosis d’innovació comercial, que serveixen per analitzar i recomanar canvis als comerços locals.

Continuar llegint