Català English Español

facebooktwitterlinkedin

27 edició del curs ICEX-CECO per agents comercials. Inscripcions obertes!

Oberta  la inscripció a la 27a Edició del Curs del Curs Oficial d'Agent Comercial Col·legiat, que se celebrarà del 17 d'abril al 19 de maig. A través d'aquest curs, els alumnes podran accedir a la professió més sol·licitada per les empreses amb la millor garantia: el Títol Oficial d'Agent Comercial Col·legiat que expedeix el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Continuar llegint

Fórmules per captar clients al 2023

El proper dijous 16 de febrer, el Col·legi d’Agents Comercials de Girona emprèn el programa de formació de l'any amb una sessió centrada en la captació de clients al 2023, i concretament en fórmules "Offline" i "Online" que els agents comercials tenen a l'abast per assolir els objectius. La sessió anirà a càrrec de Pere Marta, managing director d’M275 Consultoria. Consultor en vendes i expert en estratègies digitals i presencials per a la captació de nous clients. 

Continuar llegint

Pilar Arbó, VI Premi COACGI del agents comercials gironins

Pilar Arbó, representant d’una marca francesa pionera en cosmètica orgànica amb presencia a tot el món, ha rebut aquest migdia el Premi COACGI del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona. Amb aquest guardó, el gremi professional reconeix les trajectòries de col·legiats de gran vàlua en els camps empresarial i comercial dins l’àmbit de la demarcació de Girona. “La guardonada d’aquest any és l’exponent de la força d’una gran emprenedora”, ha dit el membre de Junta de Govern de la corporació, Ramon Matas, durant l’acte de presentació. Pilar Arbó, visiblement emocionada, ha agraït al col·legi l’acompanyament en la seva activitat.

El premi s’ha lliurat en el marc de la festa patronal del col·legi gironí, en què també s’ha ret homenatge als col·legiats més veterans amb els diplomes d’Or i Plata als 50 i 25 anys d’antiguitat col·legial. Han rebut la distinció set agents comercials, dos dels quals, el diploma d’Or.

Continuar llegint

Lluís Font, nou president del Col·legi d’Agents Comercials de Girona

L’assemblea general ordinària del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona i Comarques ha ratificat Lluís Font com a nou president de la corporació. Font, que formalitzarà la composició de la nova junta el proper mes de gener, té com a objectiu per als propers anys fer créixer i enfortir la col·legiació gironina, amb la consolidació de serveis i la incorporació de nous agents autònoms i d’altres perfils professionals vinculats a l’activitat comercial de les empreses. En opinió del nou president “estar col·legiat facilita el creixement empresarial, sobretot si ets agent autònom i encara més si ets jove i comences a fer-te un lloc en el mercat”. “Les empreses necessiten agents comercials formats i la col·legiació és una garantia”, destaca. Lluís Font posa de relleu el ventall de serveis que ofereix la corporació per exercir l’activitat i els avantatges fiscals de la figura professional si pot acreditar la vinculació amb el col·legi.

Continuar llegint

El col·legi de Girona acull la primera reunió del Consell Català d’Agents Comercials

Aquest dimarts 17 de gener, el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona ha acollit la primera reunió plenària de l’any del Consell de Col·legis d’Agents Comercials de Catalunya. Reunits en assemblea, els representants dels col·legis catalans que integren l’ens (Barcelona, Lleida, Manresa, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Valls i Girona) han oficialitzat la incorporació del nou president del col·legi gironí, Lluís Font, a la junta de Govern del consell. Durant la trobada de treball s’han tractat i debatut els temes que afecten al col·lectiu i s’ha posat fil a l’agulla en el calendari 2023 que marcarà les accions prioritàries per aquest any.

Continuar llegint

Els agents comercials col·legiats mantenen els descomptes en benzina

Els i les agents comercials col·legiats mantenen fins el 31 de març els descomptes en combustibles superiors als de la població, malgrat la decisió del Govern d'Espanya d'eliminar la bonificació de 20 cèntims per litre a totes les persones usuàries, professionals i no professionals. D'aquesta manera, en aquests moments, els descomptes per a agents comercials col·legiats arriben als 25 cèntims per litre en el cas de Cepsa, i als 22 cèntims per litre en el cas de Repsol.

Continuar llegint

El diumenge 18 de desembre, Festa Patronal dels agents comercials gironins i Premis #COACGI

El diumenge 18 desembre, el Col·legi d’Agents Comercials de Girona i Comarques celebrarà la Festa Patronal de la col·legiació. En aquest marc, es durà a terme l'acte de lliurament de la VI edició dels Premis #COACGI, que es va haver d’anul·lar l’any passat a causa de la pandèmia. Els Premis COACGI van ser impulsats per la corporació per promoure la col·legiació a través del reconeixement de trajectòries de gran vàlua professional i empresarial. Durant la Festa Patronal també tindrà lloc l'homenatge als companys més veterans, amb 50 i 25 anys d’antiguitat col·legial.

Continuar llegint

Èxit de participació en el X Networking dels agents comercials a la Fira de Mostres

Aquest matí, el Col·legi d’Agents Comercials de Girona i Comarques ha dut a terme, a la Fira de Mostres de Girona, el desè Networking dels agents comercials, organitzat per la corporació per contactar empreses que necessiten ampliar la seva xarxa comercial amb agents comercials interessats en augmentar els productes o serveis que representen. Hi han participat més de trenta empreses, de les quals un 32% pertany al sector de les TIC i de les telecomunicacions, un 28% a l’àmbit dels serveis professionals i consultories, un 18% al camp de les assegurances, corresponent la resta als sectors de l’alimentació, serveis turístics, decoració, publicitat i la indústria.

Continuar llegint

comparteix amb nosaltres