• pase logo
  • pase1cat
  • pase2cat
  • pase4cat

Notícies, novetats i agenda del COAC Girona

Què hem de fer per adaptar-nos a la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades

expertos en proteccion datos

El proper dimecres 25 d'abril, el Col·legi d'Agents Comercials organitza una jornada específica sobre el que implica l'entrada en vigor de la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades aquest mes de maig. La sessió tindrà lloc a la seu del col·legi i anirà a càrrec de Josep Puy i Campàs, enginyer de telecomunicacions i director de DATA RISC Assessoria i Seguretat Informàtica.  

Continuar llegint

La Reforma de la Llei del Treball Autònom: els canvis presents i els reptes de futur

foto web 1

El proper dijous 22 de març, PIMEC i el Col·legi d’Agents Comercials de Girona i comarques duran a terme la jornada "La Reforma de la Llei del Treball autònom: els canvis presents i reptes de futur" amb l'objectiu d'exposar i comentar els canvis de la reforma recent i plantejar els principals reptes de futur que queden pendents de resoldre. La jornada tindrà lloc al Col·legi d'Agents Comercials de Girona.

Continuar llegint

Presentació del funcionament i activitats de #Xarxa21

El proper dijous 8 de febrer els col·legiats/des que han impulsat #Xarxa21 us presentaran les seves activitats i els avantatges de formar part d'aquest nou espaide treball, de serveis, de coneixement i de relacions professionals i de negoci dinamitzat pels col·legiats/des més joves.

Continuar llegint