Català English Español

facebooktwitterlinkedin

  • pase1cat
  • pase2cat

Notícies, novetats i agenda del COAC Girona

Els agents comercials col·legiats mantenen els descomptes en benzina

Els i les agents comercials col·legiats mantenen fins el 31 de març els descomptes en combustibles superiors als de la població, malgrat la decisió del Govern d'Espanya d'eliminar la bonificació de 20 cèntims per litre a totes les persones usuàries, professionals i no professionals. D'aquesta manera, en aquests moments, els descomptes per a agents comercials col·legiats arriben als 25 cèntims per litre en el cas de Cepsa, i als 22 cèntims per litre en el cas de Repsol.

Continuar llegint

Fórmules per captar clients al 2023

El proper dijous 16 de febrer, el Col·legi d’Agents Comercials de Girona emprèn el programa de formació de l'any amb una sessió centrada en la captació de clients al 2023, i concretament en fórmules "Offline" i "Online" que els agents comercials tenen a l'abast per assolir els objectius. La sessió anirà a càrrec de Pere Marta, managing director d’M275 Consultoria. Consultor en vendes i expert en estratègies digitals i presencials per a la captació de nous clients. 

Continuar llegint

Pilar Arbó, VI Premi COACGI del agents comercials gironins

Pilar Arbó, representant d’una marca francesa pionera en cosmètica orgànica amb presencia a tot el món, ha rebut aquest migdia el Premi COACGI del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona. Amb aquest guardó, el gremi professional reconeix les trajectòries de col·legiats de gran vàlua en els camps empresarial i comercial dins l’àmbit de la demarcació de Girona. “La guardonada d’aquest any és l’exponent de la força d’una gran emprenedora”, ha dit el membre de Junta de Govern de la corporació, Ramon Matas, durant l’acte de presentació. Pilar Arbó, visiblement emocionada, ha agraït al col·legi l’acompanyament en la seva activitat.

El premi s’ha lliurat en el marc de la festa patronal del col·legi gironí, en què també s’ha ret homenatge als col·legiats més veterans amb els diplomes d’Or i Plata als 50 i 25 anys d’antiguitat col·legial. Han rebut la distinció set agents comercials, dos dels quals, el diploma d’Or.

Continuar llegint