coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

  • pase1cat
  • pase2cat

Notícies, novetats i agenda del COAC Girona

Neix l'Escola Virtual de formació dels agents comercials

Avui neix l'Escola Virtual de Formació dels Agents Comercials d'Espanya, el nou campus formatiu digital de la professió més demandada per les empreses d'Espanya i Catalunya, impulsat per la Fundació dels Agents Comercials. Des d'avui tots els agents comercials col·legiats de tots els col·legis d'Espanya podran accedir a un catàleg complet de més de 500 cursos 100% gratuïts en un ampli ventall d'àrees formatives a través del web https://formacion.cgac.es.

Continuar llegint

26 edició del curs ICEX-CECO per agents comercials. Inscripcions obertes!

Oberta  la inscripció a la 26a Edició del Curs del Curs Oficial d'Agent Comercial Col·legiat, que se celebrarà del 3 d'octubre al 4 de novembre de 2022. A través d'aquest curs, els alumnes podran accedir a la professió més sol·licitada per les empreses amb la millor garantia: el Títol Oficial d'Agent Comercial Col·legiat que expedeix el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Continuar llegint

Com fer campanyes Mail Marketing efectives

El proper 12 de maig, el Col·legi d’Agents Comercials de Girona organitza una nova sessió de formació, centrada en aquesta ocasió en el "Mail Marketing" i com fer campanyes efectives: les claus del contingut, la seva estructura, les plataformes de gestió existents, com aconseguir la interacció desitjada, etc, i en definitiva, com assolir l'èxit esperat.

Continuar llegint

Cepsa confirma els descomptes de 43 cèntims per litre per als col·legiats fins al 2023

Els col·legiats i col·legiades continuaran tenint descomptes en els carburans superiors als previstos per a la població fins a final d'any. Després de les gestions del Consell General de la col·legiació, CEPSA ha confirmat que els agents comercials col·legiats gaudiran d'un descompte al preu del carburant de fins a 43 cèntims per litre, en principi, fins al 31 de desembre del 2022.

Continuar llegint

2a edició del curs d'Agent Comercial Internacional

Oberta la matriculació de la 2a edició del curs d'Agent Comercial Internacional, que es durà a terme del 3 d'octubre de 2022 al 3 de març de 2023, amb condicions especials i la possibilitat d'accedir a beques per als agents comercials col·legiats.

Continuar llegint

Eines de "coaching" aplicades a la venda

El proper 10 de juny, el Col·legi d’Agents Comercials de Girona durà a terme una nova jornada de formació, centrada en aquesta ocasió en les eines de coaching aplicades a la venda. Durant la sessió, a càrrec del coach expert en vendes i neuromàrqueting, Miquel Ibáñez, s'analitzarà el procés per millorar els resultats, com fixar els objectius, quines són les barreres i el pla d'acció. 

Continuar llegint