Català English Español

facebooktwitterlinkedin

assessoramentsEl teu assessorament

Un bon assessorament en els diferents aspectes clau de la direcció i gestió empresarial és fonamental per conduir el negoci cap al creixement. Per això, des del Col·legi d’Agents Comercials de Girona i comarques hem impulsat una campanya dirigida a facilitar la consultoria sobre diferents àmbits en què reposa l’activitat de l’agent comercial i que són clau per conduir-la a l’èxit.

L’objectiu és facilitar la consulta als col·legiats/des sobre els temes que els preocupa consolidar en la seva activitat empresarial amb professionals experts en cada àrea. 

El servei és gratuït per als membres del col·legi i es duran a terme en format presencial o virtual l'últim dilluns de cada mes. Per concertar una entrevista amb el professional expert només cal demanar cita prèvia i omplir el formulari d'aquesta pàgina, que també trobaràs a cada secció. 

El col·legi està obert a rebre àrees d'expertesa per part dels col·legiats i col·legiades. Els col·legiats interessats poden fer arribar les propostes al Servei al Col·legiat: Sra. Anna López - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 202 040 - 669 123 896

D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili , es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del D.N.I. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció. Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament del nostre col·legi. L’adreça del responsable del fitxer és: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG), C/ Nou, n. 8, principal quarta, 17001 Girona, girona@coacg.cat.
captcha
Recarregar