La col·legiació a la Fira de Mostres 2019, l'ocasió de fer créixer l'agent comercial

FIRES 2019 V1 BREl Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona i Comarques estarà present, del 29 d'octubre al 3 de novembre, a la Fira de Mostres de Girona 2019, al saló de l’Emprenedoria (stands 22 i 23). Us avancem algunes de les accions principals perquè pugueu participar en una nova edició imprescindible per als professionals del món de la venda:

la fira multisectorial més gran de la província de Girona, amb prop de 400 expositors, més de 78.000 visitants i 90 activitats.

DIMECRES 30 D'OCTUBRE: DIA DE L'AGENT COMERCIAL 

El dimecres 30 d'octubre celebrarem el Dia de l'Agent Comercial, diada tradicional de trobada del nostre col·lectiu a la Fira de Mostres.

Programa
11.30 Conferència "Neurocomunicació directa a l'emoció. Alt rendiment comercial", a càrrec de Carles Insa i Josep Maria Carreira, coachs i consultors de l'empresa CRESENZIA, amb una llarga trajectòria en el lideratge d'equips comercials.

12.00 A l’entrada del Palau Firal hissada de la bandera col·legial, acompanyats dels col·legiats/des, així com de representants de la col·legiació i de les institucions gironines.
Seguidament visita a la Fira de Mostres
12.45 Acte institucional a l’espai de la Llotja de Contractació.
Trobada dels agents comercials col·legiats/des. Us hi esperem! 
 
 
 
 
 
 
DIJOUS 31 D'OCTUBRE: VII EDICIÓ DEL NETWORKING PROFESSIONAL D'OCUPACIÓ

Networking 31102019El dijous 31 d'octubre durem a terme la VII edició d'el Networking professional d’ocupació, que tindrà lloc a la sala de conferències del Saló de l’emprenedoria, al recinte de Fira de Girona. La Jornada posarà en contacte empreses de diferents sectors i professionals que busquen noves oportunitats laborals.

Tant si ets empresa com si ets candidat, et pots inscriure aquí. A partir del 7 d'octubre podreu consultar el catàleg d'empreses en aquest enllaç.

Així mateix durant els dies de la Fira de Mostres, el col·legi posarà a disposició dels col·legiats les plataformes d'ofertes de representació pròpia, Comercial Jobs i Portal d'Empleo. Es destaca també el programa d'activitats dels col·legiats/des: conferències sobre els seus productes i serveis que anunciarem en breu.

Campanya especial de Fires “Amics del col·legi”

No hi dubte que estar col·legiat/da aporta un munt d’avantatges econòmics i de serveis per al professional de la venda. Però no tots els professionals coneixen la col·legiació. Per aquest motiu, aquest any també, fer-se col·legiat durant els dies de la Fira té premi!, tant per al nou col·legiat, com per al col·legiat/da que el presenti, si fos el cas. En resum!, si ets col·legiat/da i portes a la fira un company/a que es vulgui col·legiar, tant a tu com a ell/a us obsequiem amb una tableta! 

Si ja ets col·legiat/da, podràs entrar a més en el sorteig de fantàstics premis!, obsequi de col·legiats i empreses col·laboradores.

Conferències
Dimecres 30 d'octubre · sala de conferències de l'Espai de l'Emprenedoria · De 19.00 a 20.00 hores
"L'Empordà al mòbil",
breu curs de fotografia a través del qual es donaran a conèixer les activitats lúdiques que organitza Stageweek, com ara senderisme, bicicleta elèctrica, ruta per la costa en baixell, tennis, paddel o l'espai del peix a Palamós. La conferència anirà a càrrec de Lluís, Albert i Manel Muñoz, en representació d'Stageweek, Raphael Legroux, responsable del curs de fotografia, Jaume Marcó, responsable de l'activitat de bicicletes, i Beti Salazar, responsable de comunicació del Club de Tennis Llafrank.

Us esperem! recordeu que amb el vostre carnet col·legial podeu entrar a la Fira de franc, el titular i un acompanyant.