Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Saps que és el Remàrqueting? Vine el 22 de març als "Esmorzars amb Experts"

xarxa esmorzar 22032019 2El proper 22 de març, el col·lectiu de Xarxa 21 de la col·legiació organitzarà una nova sessió d'"Esmorzars amb experts", centrada en aquesta ocasió en el "Remàrqueting. Com espiar els anuncis de la competència a Facebook i saber veure quina segmentació utilitza". La sessió anirà a càrrec de Jordi Rotllan, assessor en estratègia digital i membre de #Xarxa 21.

El col·lectiu de Xarxa 21 dur a terme al llarg de l'any un programa mensual d'"Esmorzars amb experts", espais d'aprenentatge i debat sobre diferents temes d'interès per a la professió, impartits per experts en la temàtica. Les sessions, de curta durada, es duen a terme el tercer divendres de cada més. Les places són limitades. En aquests moments s'estan planificant les del proper trimestre.

 

 

Lloc · hora · preu · inscripció

A on? al Col·legi d’Agents Comercials de Girona i Comarques (C/Nou 8, pral. 4a. Girona)
A quina hora? de 9.00 a 10.30 hores aproximadament
Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – places limitades. Envieu un missatge amb el vostre nom i núm de col·legiat/da, donat el cas. Pagueu a la l'arribada.
A quin preu?
Membres Xarxa 21 i col·legiats: 3 euros - No membres: 10 euros

 #Xarxa21 és un projecte que neix auspiciat i impulsat pel Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona per fomentar la col·legiació i afavorir el potencial dels seus col·legiats/des. Està integrat per un grup de joves agents comercials col·legiats/des que generen espais de treball, de serveis, de coneixement i de relacions professionals i de negoci. Si vols formar-ne part només cal que emplenis aquest formulari.

comparteix amb nosaltres