coacgxarxa21 articulo

#Xarxa21 és un projecte que neix auspiciat i impulsat pel Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona per fomentar la col·legiació i afavorir el potencial dels seus col·legiats/des. Es tracta d’un espai de treball, de serveis, de coneixement i de relacions professionals i de negoci dinamitzat pels col·legiats/des més joves. 

Què us oferim?

#Xarxa21 comença a recórrer camí amb l’ambició d’esdevenir un referent dins la col·legiació per dinamitzar-la i impulsar les trajectòries professionals dels seus membres i de tothom que s’hi vulgui engrescar amb les seves activitats.

Tipus d'activitats

* Píndoles formatives 
* Taules d'experts, en format esmorzar o vermut
* Xerrades-col·loqui, a les tardes
* Networking sectorials 
* Activitats lúdiques
* I un bloc formatiu a l'entorn de quatre grans àrees:

  1. Ventes i autolidaratge
  2. Fiscalitat
  3. Gestió administrativa i comerç
  4. Aprofundiment en les xarxes socials. 

Demana'ns informació! 

Properes activitats!

Què cal fer per ser membre de #Xarxa21?

Els únics requisits són tenir ganes i estar col·legiat!

T’hi apuntes?

Fes ara la teva sol·licitud. Si no ets col·legiat/da, contacta amb el col·legi

Tots els camps són obligatoris
Política de protecció de dades * El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona i Comarques compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Segons la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, s'informa que les dades de caràcter personal que es facilitin, inclòs el correu electrònic, s'incorporaran a un fitxer automatitzat propietat de COACG. D'aquesta manera, a l'enviar les dades l'interessat autoritza l'ús dels mateixos per a realitzar comunicacions relacionades amb les seves activitats i d'altres que puguin ser d'interès per al receptor. El COACG l'informa que té dret d'accés, rectificació i oposició a aquestes dades mitjançant l'enviament d'una carta a: C. Nou 8, pral 4a 17001 Girona o enviant un correu electrònic a girona@coacg.cat