Català English Español

facebooktwitterlinkedin

La nova sessió de Xarxa 21 estarà centrada en el Network Màrqueting Professional

El proper divendres 15 de febrer, el col·lectiu de Xarxa 21 organitzarà una nova sessió d'"Esmorzars amb experts", centrada en aquesta ocasió en el Network Màrqueting Professional. La sessió anirà a càrrec de Merlí Jover, emprenedor i empresari a Mannatech, empresa d’èxit en Network Màrqueting. Jover és cofundador de Xarxa 21 i col·legiat.

El col·lectiu de Xarxa 21 dur a terme al llarg de l'any un programa mensual d'"Esmorzars amb experts", espais d'aprenentatge i debat sobre diferents temes d'interès per a la professió, impartits per experts en la temàtica. Les sessions, de curta durada, es duen a terme el tercer divendres de cada més. Les places són limitades. En aquests moments s'estan planificant les del proper trimestre.

PROGRAMA DE LA PROPERA SESSIÓ

Divendres 15 de febrer de 2019

El Network Màrqueting Professional.
Nova tendència del s. XXI, desmuntant tabús i construint oportunitats.
Merlí Jover, emprenedor i empresari a Mannatech, empresa d’èxit en Network Màrqueting.

Lloc · hora · preu · inscripció

A on? al Col·legi d’Agents Comercials de Girona i Comarques (C/Nou 8, pral. 4a. Girona)
A quina hora? de 9.00 a 10.30 hores aproximadament
Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – places limitades. Envieu un missatge amb el vostre nom i núm de col·legiat/da, donat el cas. Pagueu a la l'arribada.
A quin preu?
Membres Xarxa 21 i col·legiats: 1 sessió 6 € - 2 sessions 11 € - 3 sessions 15 € - 4 sessions 20€
La resta: 1 sessió 10 € - 2 sessions 19 € - 3 sessions 28 € - 4 sessions 35 €

 #Xarxa21 és un projecte que neix auspiciat i impulsat pel Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona per fomentar la col·legiació i afavorir el potencial dels seus col·legiats/des. Està integrat per un grup de joves agents comercials col·legiats/des que generen espais de treball, de serveis, de coneixement i de relacions professionals i de negoci. Si vols formar-ne part només cal que emplenis aquest formulari.

comparteix amb nosaltres