En què us beneficia la nova Llei del Treball Autònom? El 9 de maig, pregunteu a l'expert

Són moltes les persones autònomes que tenen dubtes sobre el què i el com en relació amb la Llei de Reforma del Treball Autònom. Per aquest motiu #Xarxa21 ha organitzat per al proper dimecres 9 de maig, una sessió destinada a aclarir dubtes amb un dels experts  de l'assessoria comptable, fiscal i laboral del col·legi, Grup Simon. Serà una taula per aclarir dubtes, de manera que si hi esteu interessats, us aconsellem que vingueu amb les preguntes pensades i així en treureu el màxim profit de la sessió.  

Taula a càrrec de Jordi Pla, expert de la nostra assessoria Grup Simon. TAULA MOLT PRÀCTICA!
Lloc i hora de trobada: #COACGI - Carrer Nou 8, pral 4a. Girona - 19 hores.
Preu de la sessió: gratuïta per als col·legiats/des i membres de #Xarxa21 · Resta: 10 euros 
Confirmeu si us plau la vostra assistència a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - gràcies!

Us recordem que formar part de #Xarxa21 no té cost per als col·legiats/des. Porteu informació sobre els vostres productes i/o empreses i així farem xarxa!. #Xarxa21 és un nou espai de treball, de serveis, de coneixement i de relacions professionals i de negoci dinamitzat pels col·legiats/des més joves. Us hi voleu apuntar? només cal omplir el formulari!