Dimecres 18 d'abril: seguim!, us hi apunteu? taller pràctic de Facebook i Instagram

El proper dimecres 18 d'abril, nova píndola formativa TIC de #Xarxa2 dedicada a Facebook i Instagram. Taller molt pràctic dedicat a incrementar la interacció i el rendiment del temps que hi dediquem. Com aconseguir més seguidors? com fer-nos més visibles? quin llenguatge hem d'utilitzar a cada canal social? En una hora aprendrem QUÈ fer i COM per tenir més repercussió! La sessió anirà a càrrec de Lorena Rodríguez, directora de projectes i sòcia fundadora de creativecorneragency.com

Porteu el vostre portàtil o tablet!

Confirmeu si us plau la vostra assistència a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - gràcies!
Preu de la sessió: 6 euros/col·legiats/des i membres de #Xarxa21 · Resta: 10 euros

Lloc i hora de trobada: #COACGI - Carrer Nou 8, pral 4a. Girona - 19 hores.

Us recordem que formar part de #Xarxa21 no té cost per als col·legiats/des. Porteu informació sobre els vostres productes i/o empreses i així farem xarxa!. #Xarxa21 és un nou espai de treball, de serveis, de coneixement i de relacions professionals i de negoci dinamitzat pels col·legiats/des més joves. Us hi voleu apuntar? només cal omplir el formulari!