Dimecres 21 de març: Com incrementar la interacció en la xarxes socials

El proper dimecres 21 de març Xarxa 21 organitza una nova píndola formativa TIC, dedicada en aquesta ocasió a Facebook i Instagram. Es tracta d'un taller pràctic dedicat a incrementar la interacció i el rendiment del temps que hi dediquem. Els comentaris que fas a les xarxes socials tenen poca interacció o no aconsegueixen vendre com t’agradaria? En una hora aprendrem QUÈ fer i COM per tenir més repercussió! La sessió anirà a càrrec de Lorena Rodríguez, directora de projectes i sòcia fundadora de creativecorneragency.com

Porteu el vostre portàtil o tablet!

Confirmeu si us plau la vostra assistència a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - gràcies!
Preu de la sessió: 6 euros/col·legiats/des i membres de #Xarxa21 · Resta: 10 euros

Lloc i hora de trobada: #COACGI - Carrer Nou 8, pral 4a. Girona - 19 hores.

Us recordem que formar part de #Xarxa21 no té cost per als col·legiats/des. Porteu informació sobre els vostres productes i/o empreses i així farem xarxa!. #Xarxa21 és un nou espai de treball, de serveis, de coneixement i de relacions professionals i de negoci dinamitzat pels col·legiats/des més joves. Us hi voleu apuntar? només cal omplir el formulari!