Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Trobades sectorials 2022. Fem negoci!

 

T'hi apuntes? Hores programades. Concerta la teva entrevista!
Trobades sectorials entre empreses i agents comercials 2022


trobades 2022 2EL COL·LEGI D'AGENTS COMERCIALS IMPULSA UN NOU PROGRAMA DE TROBADES ENTRE EMPRESES I AGENTS COMERCIALS!

Calendari i sectors 2022

  • 14/02/2022 - Assegurances - Finançament

  • 14/03/2022 - Telecomunicacions - Telefonia - TIC - Serveis professionals 

  • 25/04/2022 - Alimentació - Horeca - Gastronomia - 

  • 16/05/2022 - Indústria i construcció -  

  • 13/06/2022 - Benestar i salut i bio 

Format híbrid: presencial, de 10.00 a 19.30 hores i virtual (Zoom)

 

 

 

 

 

 

Objectiu


Potenciar el negoci dels agents comercials a través de el creixement de les ofertes de representació o d'altres oportunitats professionals, a través del contacte amb noves empreses que busquen comercials multicartera.

Aforament limitat pel compliment de la normativa en matèria de mesures preventives de la Covid-19. Les inscripcions s'acceptaran per estricte ordre d'arribada fins a esgotar les possibilitats de les hores concertades de la jornada.

Destinataris


Empreses que busquen comercials per representar els seus productes / serveis.
Empreses que volen potenciar les seves vendes amb comercials titulats i amb experiència i la garantia d'un Col·legi Professional.
Empresaris que busquen noves oportunitats de creixement i expansió.
Profesionals de la venda que busquen noves representacions o millorar la seva carrera professional i negoci en el sector comercial.
Joves que busquen en el món comercial el seu futur professional.

Informació i consultes


Servei d'atenció al col·legiat · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 202040 - Sra. Anna López - En breu podràs consultar aquí el catàleg de les empreses participants de la propera trobada.

Seu en cas de trobada presencial


Les sessions es duran a terme a la seu del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona i Comarques · C/Nou 8, pral 4a

Com arribar-hi? -  Et deixem aquí l'enllaç d'ubicació.

Fes aquí la teva inscripció


Etiquetes: networking sectorial

Si ets candidat

Si estàs buscant noves representacions per incrementar el teu negoci inscriu-te gratuïtament aquí. En aquest X Networking professional, podràs entrevistar-te directament amb les empreses que més t'interessin.

Durant tota la jornada, empreses del sector entrevistaran agents comercials per seleccionar-los i representar els seus productes al mercat.

En breu podràs consultar en espai el catàleg amb les ofertes de treball de les empreses participants i apuntar-te a les que més t'interessin. Un cop inscrit/a, et farem arribar l'horari de les teves entrevistes amb les empreses seleccionades i/o experts.

Tots els camps són obligatoris
D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili, es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del DNI. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció. Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament del nostre col·legi. L’adreça del responsable del fitxer és: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG), C/ Nou, n. 8, principal quarta, 17001 Girona, girona@coacg.cat.