coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Members Club de MGC Mútua & COACGI

 

La nova plataforma del Col·legi d'Agents Comercials de Girona amb MGC Mútua!

210715 banner FACEBOOCK 1200x1200 caDescobreix un club amb ofertes i descomptes exclusius per ser col·legiat/a.

Members Club és una plataforma de descomptes exclusiva pels col·legiats i col·legiades. L’accés és gratuït: entra a l’apartat “Enregistra’t” que trobaràs a la part superior dreta del club, introdueix les teves dades i accepta la política de privacitat. Rebràs un e-mail al teu correu electrònic per validar l’enregistrament.

Si tens qualsevol dubte pots utilitzar el xat del club o omplir el formulari que trobaràs a la secció Ajuda. En aquest apartat també trobaràs com pots descarregar-te el club al mòbil per gaudir dels avantatges des d’on vulguis!

També pots accedir a la plataforma des d’aquí

MÉS DE 500 DESCOMPTES

Les promocions s’actualitzen periòdicament: sempre hi haurà algun producte que t’interessi! Properament, s’inclouran descomptes en Apple i a l’apartat de Grans Marques trobaràs més de 500 marques de tots els àmbits: alimentació, moda, joguines, bellesa, tecnologia, esport, música, llar i decoració, mascotes...

AMB EL CLUB POTS ESTALVIAR FINS A 200€ EN VIATGES

Reserva a través de l’apartat de Grans Marques de Members Club i et reembolsarem el percentatge que indica cada botiga. Rebràs els diners al teu Moneder del club i podràs transferir-lo a la teva compte bancària.

La plataforma és exclusiva pels col·legiats però tots els descomptes que hi trobaràs es poden aplicar a familiars.

Entra a Members Club i comença a gaudir de tots els seus descomptes i avantatges!
Si vols més informació sobre cap servei o conveni omple aquest formulari:
Accepto que les meves dades siguin incloses en un fitxer de dades propietat del COAC GIRONA amb la finalitat que l'esmentada empresa pugui realitzar les gestions i comunicacions pertinents, d'acord amb la Llei 15/1999 (Protecció de dades) i la Llei 34/2002 (LSSI) podré exercir els meus drets d'accés, rectificació, cancel lació i oposició mitjançant correu electrònic a info@coacgirona.com
comparteix amb nosaltres