Català English Español

facebooktwitterlinkedin

27 edició del curs ICEX-CECO per agents comercials. Inscripcions obertes!

A través d'aquest curs, els alumnes podran accedir a la professió més sol·licitada per les empreses amb la millor garantia: el Títol Oficial d'Agent Comercial Col·legiat que expedeix el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Informem a tots els agents comercials que està oberta la inscripció a la 27a Edició del Curs del Curs Oficial d'Agent Comercial Col·legiat, del 17 d'abril al 19 de maig de 2023. A través d'aquest curs, els alumnes podran accedir a la professió més sol·licitada per les empreses amb la millor garantia: el Títol Oficial d'Agent Comercial Col·legiat que expedeix el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a proposta de Consell General de Col·legis d'Agents Comercials d'Espanya (CGAC).

Si ja ets Agent Comercial Col·legiat i encara no tens el teu títol, aquest és el curs que has de fer per obtenir el document oficial que acredita la teva professió. 

 
En què consisteix el curs?
L'ICEX ofereix aquest curs eminentment pràctic de 50 hores lectives al llarg de cinc setmanes a través del seu campus en línia. En el seu programa s'aborden matèries de rellevància per a l'exercici professional com ara tècniques de venda, negociació comercial i comunicació; aspectes administratius, legals i fiscals de l'activitat de l'agent comercial; les noves tecnologies aplicades a l'agència comercial i els avantatges i serveis de la col·legiació
 
Qui ho imparteix?
L'ICEX (Institut de Comerç Exterior) és la institució responsable d'impartir aquest curs oficial en col·laboració amb el Consell General d'Agents Comercials d'Espanya. Així, el curs que impartia anteriorment el Centre d'Estudis Econòmics i Comercials (CECO) entra a formar part destacada de l'oferta formativa de la institució responsable de fomentar la competitivitat de les pimes espanyoles a l'exterior i posicionar Espanya com a destinació d'inversions.
El professorat de el programa està format per especialistes de reconegut prestigi, amb àmplia experiència tant professional com docent en totes les àrees que s'imparteixen.

Destinaris del curs
El curs va dirigit a totes aquelles persones que volen accedir a la professió més demandada a Espanya com a professionals col·legiats, amb el suport d'un títol oficial de el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i una organització professional que vetllarà pels seus interessos, la seva formació i seva deontologia. Si ja ets agent comercial col·legiat i encara no tens el teu títol, aquest és el curs que has de fer per obtenir el document oficial que acredita la teva professió.

Quant costa?
Per a col·legiats o en tràmit de col·legiació en qualsevol dels Col·legis Oficials d'Agents Comercials a Espanya, l'import de matrícula o inscripció és de 60 euros, bonificables. L'import de matrícula d'aquest curs per a les persones no col·legiades és de 100 euros. El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció.
 
comparteix amb nosaltres