coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

2a edició del curs d'Agent Comercial Internacional

CURS AGENT INTERNACIONAL 2022El Consell General d'Agents Comercials d'Espanya (CGAC), el màxim òrgan de representació de la professió a Espanya, i l'ICEX-CECO, el referent públic de la formació internacional, impulsen la segona edició del curs institucional d'Agent Comercial Internacional, que es durà a terme del 3 d'octubre de 2022 al 3 de març de 2023. La formació, amb què els alumnes adquireixen els coneixements necessaris per operar internacionalment, està reconeguda amb el segell de la Internationally United Agents & Brokers (IUCAB), l'organització que aglutina més de mig milió d'agents comercials a tot el món. De l'edició 2021-2022 ha nascut una primera promoció de 23 professionals, capacitats ara per impulsar les vendes dels seus representats als mercats exteriors i també per facilitar la inversió d'empreses exteriors al nostre país. 

Matriculació amb condicions especials per a col·legiats
El nou curs comprèn 250 hores lectives amb 16 setmanes de classe, entre les quals s'intercalaran espais de descans i de recuperació. El curs es desenvoluparà a través del Campus Virtual, i serà impartit per professionals en exercici de reconegut prestigi amb una àmplia experiència en el camp docent.

El curs, que aborda de manera rigorosa tots els conceptes i coneixements que un agent comercial internacional ha de conèixer per poder proposar, valorar i assessorar operacions comercials en el context internacional, té un cost de matrícula de 2.400 euros. Tot i això, els Agents Comercials Col·legiats que accedeixin al curs tenen un preu especial bonificat amb un 30%, d'acord amb la política de suport a la col·legiació que impulsa el CGAC amb la col·laboració d'ICEX.

MÉS INFORMACIÓ · PROGRAMA · SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ · OPINIÓ ALUMNES I EDICIÓ <

ICEX-CECO, referent de formació internacional
Des de la seva creació el 1976,  a l'ICEX-CECO s'han format generacions d'empresaris, professionals, universitaris i empleats públics espanyols i estrangers de més de 70 països, en matèries d'economia i de comerç internacional. Més de 30.000 estudiants, que avui ocupen llocs de responsabilitat en la direcció d'empreses, d'organismes multilaterals i a l'àrea d'economia i comerç de l'Administració, han cursat els estudis a l'ICEX-CECO. En els darrers anys, més de 2.000 empreses han confiat la formació dels seus quadres a través dels seus programes tant en obert com a in-company.

ICEX Espanya Exportació i Inversions, mitjançant la seva Direcció Executiva de Formació, impulsa així la formació de capital humà per a la internacionalització de l'economia espanyola i promou el desenvolupament professional dels professionals, responsables i gestors d'empreses, associacions empresarials i altres ens públics o privats, així com dels joves que opten per una professió vinculada a l'economia internacional.

CGAC, el màxim òrgan de representació
El Consell General d'Agents Comercials és el màxim òrgan de representació de la professió a nivell nacional i aglutina tots els col·legis i consells autonòmics a l'Estat espanyol. En total, empara i representa a més de 20.000 Agents Comercials Col·legiats a tot el país, als quals proporciona serveis i avantatges comuns a tots els agents d'Espanya.
 
El CGAC i els Col·legis posen a disposició de l'agent comercial col·legiat una gran varietat de serveis que faciliten la seva activitat professional. Entre ells, la seva certificació a través del títol oficial expedit pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme; el primer carnet professional digital amb tecnologia Blockchain; una oficina virtual amb la tecnologia de Google en unes condicions especials amb e-mail professional i aplicacions en el núvol; el primer CRM exclusiu per a la professió; la major Borsa de Treball per a comercials; assessorament fiscal i jurídic; segur bonificat; nombrosos avantatges i descomptes en hotels, combustibles, transport, formació i banca, i molt més.
comparteix amb nosaltres