Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Nova convocatòria del curs ICEX-CECO per agents comercials. Inscripcions obertes!

Si ja ets Agent Comercial Col·legiat i encara no tens el teu títol, aquest és el curs que has de fer per obtenir el document oficial que acredita la teva professió. 

 
En què consisteix el curs?
L'ICEX ofereix aquest curs eminentment pràctic de 50 hores lectives al llarg de cinc setmanes a través del seu campus en línia. En el seu programa s'aborden matèries de rellevància per a l'exercici professional com ara tècniques de venda, negociació comercial i comunicació; aspectes administratius, legals i fiscals de l'activitat de l'agent comercial; les noves tecnologies aplicades a l'agència comercial i els avantatges i serveis de la col·legiació

Qui ho imparteix?
L'ICEX (Institut de Comerç Exterior) és la institució responsable d'impartir aquest curs oficial en col·laboració amb el Consell General d'Agents Comercials d'Espanya. Així, el curs que impartia anteriorment el Centre d'Estudis Econòmics i Comercials (CECO) entra a formar part destacada de l'oferta formativa de la institució responsable de fomentar la competitivitat de les pimes espanyoles a l'exterior i posicionar Espanya com a destinació d'inversions.
El professorat de el programa està format per especialistes de reconegut prestigi, amb àmplia experiència tant professional com docent en totes les àrees que s'imparteixen.

Destinaris del curs
El curs va dirigit a totes aquelles persones que volen accedir a la professió més demandada a Espanya com a professionals col·legiats, amb el suport d'un títol oficial de el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i una organització professional que vetllarà pels seus interessos, la seva formació i seva deontologia. Si ja ets Agent Comercial Col·legiat i encara no tens el teu títol, aquest és el curs que has de fer per obtenir el document oficial que acredita la teva professió.

Quant costa?
Per a col·legiats o en tràmit de col·legiació en qualsevol dels Col·legis Oficials d'Agents Comercials a Espanya, l'import de matrícula o inscripció és de 60 euros, bonificables. L'import de matrícula o inscripció en aquest curs per a les persones no col·legiades és de 100 euros. El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció.

Apunta't aquí a una nova edició de el Curs Oficial d'Accés a la Professió d'Agent Comercial Col·legiat - admissió

Pagament: dades per a les transferències (important, abans de realitzar una transferència, l'alumne ha d'haver emplenat la sol·licitud d'admissió). 
El pagament es realitzarà per transferència bancària a ICEX Espanya Exportació i Inversions
BBVA - Pg. Recoletos, 10 Ala Sud Pl.1 - 28001 Madrid - Espanya
ES72 0182 2370 47 0201690464 - Enviar justificant a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - No oblidis posar en el concepte del pagament el codi del curs: 021/fac-21, nom i cognoms.
comparteix amb nosaltres