Català English Español

facebooktwitterlinkedin

El col·legi durà a terme la IV Trobada sectorial entre empreses i agents comercials el 26 de maig

El proper 26 de maig, el Col·legi d'Agents Comercials de Girona i Comarques durà a terme la IV Trobada sectorial entre empreses i agents comercials. En aquesta ocasió, la convocatòria abraçarà empreses dels sectors de la telefonia, telecomunicacions, seguretat i serveis d'assessorament professional. Les inscripcions ja estan obertes.

 Tant si ets candidat com si ets empresa del sector, t'hi pots inscriure aquí!

net 24042021 cat notícia 3 webLes entrevistes es podran dur a terme en format virtual i també presencial a la seu del col·legi, del carrer Nou 8 de Girona, de 16.00 a 19.30 hores. En aquest últim cas amb una aforament limitat per poder complir amb la normativa en matèria de mesures preventives de la Covid-19. Les inscripcions s'acceptaran per estricte ordre d'arribada fins a esgotar les possibilitats de les hores concertades de la jornada. 

Destinataris

  • Empreses que busquen comercials per representar els seus productes / serveis.
  • Empreses que volen potenciar les seves vendes amb comercials titulats i amb experiència i la garantia d'un Col·legi Professional.
  • Empresaris que busquen noves oportunitats de creixement i expansió.
  • Profesionals de la venda que busquen noves representacions o millorar la seva carrera professional i negoci en el sector comercial.
  • Joves que busquen en el món comercial el seu futur professional.

Informació i consultes:
Servei d'atenció al col·legiat · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 202040 - Sra. Anna López

 

comparteix amb nosaltres