coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Segell de qualitat internacional per al Curs d'Accés a la Professió d'Agent Comercial a Espanya

El Curs d'Accés a la Professió d'Agent Comercial que imparteix l'ICEX-CECO (Institut de Comerç Exterior) amb el Consell General d'Agents Comercials d'Espanya (CGAC)  ha estat reconegut amb el segell de la internationally United Agents & Brokers (IUCAB), l'organització que aglutina més de mig milió d'agents comercials a tot el món . Amb aquest curs s'obté el Títol Oficial d'Agent Comercial Col·legiat que expedeix el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a proposta de Consell. 
 
El Consell General d'Agents Comercials d'Espanya i l'ICEX-CECO imparteixen des de fa fa vint-i-edicions el Curs Oficial d'Accés a la Professió d'Agent Comercial Col·legiat. L'ICEX i el CGAC ofereixen aquest curs eminentment pràctic de 50 hores lectives al llarg de cinc setmanes a través del seu campus en línia. En el seu programa s'aborden matèries de rellevància per a l'exercici professional com a tècniques de venda, negociació comercial i comunicació; aspectes administratius, legals i fiscals de l'activitat de l'agent comercial; les noves tecnologies aplicades a l'agència comercial i els avantatges i serveis de la col·legiació. L'ICEX (Institut de Comerç Exterior) és la institució responsable d'impartir aquest curs oficial en col·laboració amb el Consell General d'Agents Comercials d'Espanya. Així, el curs que impartia anteriorment el Centre d'Estudis Econòmics i Comercials (CECO) entra a formar part destacada de l'oferta formativa de la institució responsable de fomentar la competitivitat de les pimes espanyoles a l'exterior i posicionar Espanya com a destinació d'inversions.
 
El professorat de el programa està format per especialistes de reconegut prestigi, amb àmplia experiència tant professional com docent en totes les àrees que s'imparteixen.
 
El curs va dirigit a totes aquelles persones que volen accedir a la professió més demandada a Espanya com a professionals col·legiats, amb el suport d'un títol oficial de el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i una organització professional que vetllarà pels seus interessos, la seva formació i seva deontologia.

Serveis internacionals
 
Els agents comercials tenen accés a tots els serveis de suport a la internacionalització que presta l'International United Commercial Agents & Brokers (IUCAB), per als professionals de la venda dels seus països membre tant a Europa com a Amèrica del Nord. La IUCAB és l'organització internacional que agrupa la professió de l'agent comercial a Europa i Amèrica de Nord des de l'any 1953. En l'actualitat, aglutina una vintena d'associacions nacionals que representen a més de mig milió d'agents comercials. Espanya ocupa la vicepresidència de la IUCAB a través del Consell General d'Agents Comercials d'Espanya (CGAC), el màxim òrgan de representació de la professió que aglutina 67 col·legis locals i provincials i a tots els professionals de la venda col·legiats a tot Espanya.
 
 
comparteix amb nosaltres