coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Nova sessió sobre els aspectes fiscals i laborals que afecten els agents comercials

El proper dijous 9 de juliol, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials organitzarà una nova sessió específica sobre aspectes fiscals i laborals que afecten als agents comercials, impartida per Xavier Alcantarilla i Valentí Calero, caps dels departaments fiscal i laboral respectivament del Grup Simon, assessoria de la corporació col·legial de Girona. L'objectiu de la jornada és informar de les novetats d'ambós àmbits i d'aclarir dubtes sobre la matèria. 

grupsimon09072020Es tracta d'una sessió pràctica amb la què el col·legi vol donar respostes a les qüestions plantejades pels assistents, de manera que es demana als inscrits avançar els temes o dubtes sobre els quals els agradaria que els experts donessin una resposta al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'aforament de la sessió serà limitat per poder complir amb les mesures de seguretat que obligen a una distància entre assistents d'1,5m. L'acceptació de la inscripció serà per estricte Es demana als inscrits l'ús de mascareta. Moltes gràcies a tothom! 

Lloc · hora · inscripció

Dia: dijous 9 de juliol
A on?
al Col·legi d’Agents Comercials de Girona i Comarques (C/Nou 8, pral. 4a. Girona)

A quina hora? a les 18.00 hores
Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – places limitades. 

La sessió és gratuïta per als agents comercials col·legiats/des. Cost per als assistents NO col·legiats/des: 30 €

Els assistents no col·legiats han de formalitzar la inscripció fent l'ingrès al núm. de compte bancari:
Banc Sabadell ES60 0081 0086 0300 0113 58 18, indicant SESSIÓ FISCAL-LABORAL, NOM i COGNOM.
S'ha d'enviar el comprovant de pagament al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

comparteix amb nosaltres