coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Matrícula oberta a la 20a edició del Curs Oficial d'Accés a la Professió d'Agent Comercial

Des d'avui està oberta la matriculació per a la 20a edició del Curs Oficial d'Accés a la Professió d'Agent Comercial Col·legiat, que es durà a terme de l'11 de maig al 12 de juny de 2020. A través d'aquest curs, els alumnes podran accedir a la professió més sol·licitada per les empreses amb la millor garantia: el Títol Oficial d'Agent Comercial Col·legiat que expedeix el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a proposta de Consell General de Col·legis d'Agents Comercials d'Espanya (CGAC).
En què consisteix el curs?
L'ICEX ofereix aquest curs eminentment pràctic de 50 hores lectives al llarg de cinc setmanes a través del seu campus en línia. En el seu programa s'aborden matèries de rellevància per a l'exercici professional com a tècniques de venda, negociació comercial i comunicació; aspectes administratius, legals i fiscals de l'activitat de l'agent comercial; les noves tecnologies aplicades a l'agència comercial i els avantatges i serveis de la col·legiació. 
Qui ho imparteix?
L'ICEX (Institut de Comerç Exterior) és la institució responsable d'impartir aquest curs oficial en col·laboració amb el Consell General d'Agents Comercials d'Espanya. Així, el curs que impartia anteriorment el Centre d'Estudis Econòmics i Comercials (CECO) entra a formar part destacada de l'oferta formativa de la institució responsable de fomentar la competitivitat de les pimes espanyoles a l'exterior i posicionar Espanya com a destinació d'inversions. El professorat del programa està format per especialistes de reconegut prestigi, amb àmplia experiència tant professional com docent en totes les àrees que s'imparteixen.
A qui va dirigida la formació?
El curs va dirigit a totes aquelles persones que volen accedir a la professió més demandada a Espanya com a professionals col·legiats, amb el suport d'un títol oficial del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i una organització professional que vetllarà pels seus interessos, la seva formació i seva deontologia. Si ja ets Agent Comercial Col·legiat i encara no tens el teu títol, aquest és el curs que has de fer per obtenir el document oficial que acredita la teva professió.
Quin preu té?
El cost del curs (60 euros, IVA exempt) serà bonificat a el 100% per a tots aquells nous col·legiats que:
  • L'aprovin
  • Es col·legiïn al matricular-se al curs o bé com a màxim abans de 3 mesos després de la finalització de el curs.
  • Estigueu 18 mesos a la col·legiació.
D'aquesta manera, el Consell General d'Agents Comercials d'Espanya, la Fundació dels Agents Comercials i els col·legis donen suport a la col·legiació de nous agents comercials a la professió avui per avui més demandada per les empreses espanyoles.
comparteix amb nosaltres