Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Reunió informativa sobre el procés de mesura de la representativitat patronal

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4f/1/16/1f447.png"); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">👇https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4f/1/16/1f447.png"); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">👇https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4f/1/16/1f447.png"); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">👇

El dilluns 4 de març, PIMEC Girona durà a terme una sessió informativa sobre el procés de mesura de la representativitat patronal, amb assistència del president de la patronal catalana, Josep González, el secretari general Antoni Cañete, el president gironí Pere Cornellà. La patronal exposarà la situació actual, què suposa l’Ordre TSF/24/2019 i el procediment de recompte que s’inicia a partir d’ara. Pels nostres interessos, autònoms i pimes, anem-hi!

El passat 5 de febrer de 2019 es va celebrar a Barcelona l’acte sobre el dret a decidir de les pimes, en què es van reunir més de 200 representants de gremis i associacions amb l’objectiu d’explicar-los el procediment d’acreditació i atribució de la quota de representativitat institucional que la Generalitat de Catalunya havia de posar en marxa. Després d’aquesta reunió i a data 18 de febrer de 2019, surt publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’Ordre TSF/24/2019, de 14 de febrer, per la qual es publica la convocatòria quadriennal per a l’acreditació i l’atribució de la quota de representativitat institucional de les associacions empresarials més representatives en l’àmbit de Catalunya.

En aquest context, s’inicia un procés sense precedents, després de molts anys de greuges en els quals no han permès a la patronal PIMEC representar de manera justa i adequada els interessos de les petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya, els quals suposen el 99,8% del teixit empresarial català i el 65% del PIB, i donen feina a més del 70% de les persones treballadores catalanes.

Dia: dilluns 4 de març
Lloc: PIMEC Girona. Passatge Manel Bonmatí i Romaguera, 2, 17003 Girona
Hora: 17.00 hores

Inscripcions

 

comparteix amb nosaltres