Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Nova convocatòria del curs CECO per agents comercials. Acreditació professional

Informem a tots els agents comecials que està oberta la inscripció a la 16a Edició del Curs del Curs Oficial d'Agent Comercial Col·legiat. La matriculació per a la propera edició serà del 6 de maig al 7 de juny de  2019.
 
A través d'aquest curs, els alumnes podran accedir a la professió més sol·licitada per les empreses amb la millor garantia: el Títol Oficial d'Agent Comercial Col·legiat que expedeix el Ministeri d'Economia i Competitivitat a proposta del Consell General de Col·legis d'Agents Comercials d'Espanya (CGAC).
En què consisteix?
ICEX-CECO i el CGAC ofereixen aquest curs eminentment pràctic de 50 hores lectives al llarg de quatre setmanes a través del seu campus en línia. En el seu programa s'aborden matèries de rellevància per a l'exercici professional com a tècniques de venda, negociació comercial i comunicació; aspectes administratius, legals i fiscals de l'activitat de l'agent comercial; o les noves tecnologies aplicades a l'agència comercial.
Qui ho imparteix?
L'ICEX (Institut de Comerç Exterior) és la institució responsable d'impartir aquest curs oficial en col·laboració amb el CGAC. El professorat del programa està format per especialistes de reconegut prestigi, amb àmplia experiència tant professional com docent en totes les àrees que s'imparteixen.
A qui va dirigit?
El curs va dirigit a totes aquelles persones que volen accedir a la professió més demandada a Espanya com a professionals col·legiats, amb el suport d'un títol oficial del Ministeri d'Economia i una organització professional que vetllarà pels seus interessos, la seva formació i la seva deontologia. Els Agents Comercials Col·legiats que no tinguin el títol professional, hauran de realitzar aquest curs per obtenir el document oficial que acredita la seva professió.
Quant costa?
El cost del curs (60 euros, IVA exempt) serà bonificat al 100% per a tots aquells nous col·legiats que:
Aprovin
Es col·legiïn en matricular-se al curs o bé com a màxim abans de 3 mesos després de la finalització del curs.
Estiguin 18 mesos a la col·legiació.
Com matricular-se?
Pagament: dades per a les transferències (important, abans de realitzar una transferència, l'alumne ha d'haver emplenat la sol·licitud d'admissió). L'import de la matrícula és de 60 euros per alumne.
El pagament es realitzarà per transferència bancària a ICEX Espanya Exportació i Inversions
BBVA - Pg. Recoletos, 10 Ala Sud Pl.1 - 28001 Madrid - Espanya
ES72 0182 2370 47 0201690464 - Enviar justificant de la mateixa per email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

a

Etiquetes: curs CECO agents comercials

comparteix amb nosaltres