Català English Español

facebooktwitterlinkedin

El diumenge 24 de febrer, la calçotada dels agents comercials

cartell def tallatEl diumenge 24 de febrer, el Col·legi de Girona torna a organitzar la tradicional calçotada dels agents comercials de la demarcació de Girona i per a tothom que s'hi vulgui sumar: els amics, la família i companys de professió. Què farem?

Programa

Diumenge 24 de febrer 

11.30 hores - Fantàstica visita guiada a "El Trull" d'Alenya" per viure una experiència amb l'oli d'oliva.  Feu-hi una ullada! 

Visita guiada per les instal·lacions del tradicionals del molí de pedra. Es podrà conéixer com és la producció de l'oli d’oliva verge extra. La collita d’aquest oli s’inicia entorn l’octubre/novembre fins el gener, la resta de l’any, malgrat que no es pugui veure la recol·lecció i la producció en directe, es pot conèixer mitjançant un suport audiovisual al final del tour. La visita inclou un tast d’oli amb diferents tipologies de pa i una ampolla d’oli de 250 cl. La duració aproximada és de 40-50 minuts.
14.00 hores (aprox.) - Calçotada al Restaurant la Masia, una bona calçotada assegurada!

 

Descàrrega del menú

El trasllat anirà a càrrec de cadascú, en transport particular. 

Direcció dels restaurant: Ctra. C66, km 5,5 (Forallac) · 17110 Sant Climent de Peralta . Com arribar? cliqueu aquí

Preu de la visita guiada: 15 euros
Preu del dinar
: 32 euros

Inscripcions: tothom que s'hi apunti ha d'ingressar l'import del dinar i de la visita guiada, en el seu cas, al compte Banc Sabadell: ES60 0081 0086 0300 0113 5818, indicant nom i cognoms - calçotada + visita (només calçotada si no fa visita). Cal fer l'ingrés i confirmar la seva assistència abans del dia 18 de febrer a: 972 20 20 40 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

comparteix amb nosaltres