Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Networking professional multisectorial especial Fira de Mostres de Girona 2022

T'hi apuntes? Hores programades. Concerta la teva entrevista! Networking entre empreses i agents comercials 


Fira 22 triat quadrat networking baner insta.BREDICIÓ ESPECIAL FIRA DE MOSTRES DE GIRONA 2022 
dilluns 31 d'octubre · FEM NEGOCI!

Objectiu 


Potenciar el negoci dels agents comercials a través de el creixement de les ofertes de representació o d'altres oportunitats professionals, a través del contacte amb noves empreses que busquen comercials multicartera.

Les inscripcions s'acceptaran per estricte ordre d'arribada fins a esgotar les possibilitats de les hores concertades de la jornada.

Destinataris

Empreses que busquen comercials per representar els seus productes / serveis.
Empreses que volen potenciar les seves vendes amb comercials titulats i amb experiència i la garantia d'un Col·legi Professional.
Empresaris que busquen noves oportunitats de creixement i expansió.
Profesionals de la venda que busquen noves representacions o millorar la seva carrera professional i negoci en el sector comercial.
Joves que busquen en el món comercial el seu futur professional.

Informació i consultes:
Servei d'atenció al col·legiat · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 202040 - Mòbil 669 123896 - Sra. Anna López

CONSULTA EL CATÀLEG D'EMPRESES PARTICIPANTS AQUÍ!

Seu: Palau Firal de Girona. Sala de conferències - planta 0
Horari: de 10.30 a 14.00 hores


Com arribar-hi? -  Et deixem aquí l'enllaç d'ubicació.

Fes aquí la teva inscripció


Etiquetes: Networking multisectorial

Si ets candidat

Si estàs buscant noves representacions per incrementar el teu negoci inscriu-te gratuïtament aquí. En aquest X Networking professional, podràs entrevistar-te directament amb les empreses que més t'interessin.

Durant tota la jornada, empreses del sector entrevistaran agents comercials per seleccionar-los i representar els seus productes al mercat.

En breu podràs consultar en espai el catàleg amb les ofertes de treball de les empreses participants i apuntar-te a les que més t'interessin. Un cop inscrit/a, et farem arribar l'horari de les teves entrevistes amb les empreses seleccionades i/o experts.

Tots els camps són obligatoris
D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili, es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del DNI. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció. Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament del nostre col·legi. L’adreça del responsable del fitxer és: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG), C/ Nou, n. 8, principal quarta, 17001 Girona, girona@coacg.cat.

Si ets empresa

Si estàs interessat a incorporar un comercial a la teva empresa, participa al X Networking professional especial COACGI 22 de la Fira de Mostres de Girona. Podràs entrevistar comercials titulats i valorar les aptituds de cada un d'ells.

La finalitat de la iniciativa és poder oferir un punt de trobada a les empreses que estiguin buscant agents comercials perquè realitzin entrevistes in situ o virtualment amb agenda tancada .

La participació té una tarifa de 50 euros, que el cost de publicar l'oferta al portal d'ocupació www.coacg.cat.

Si estàs interessat a participar omple el següent formulari. Un cop inscrit/a, t’inclourem en el catàleg d'empreses participants perquè els candidats tinguin l'oportunitat d'inscriure´s a la teva oferta .

Tots els camps són obligatoris
D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili , es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del D.N.I. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció. Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament del nostre col·legi. L’adreça del responsable del fitxer és: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG), C/ Nou, n. 8, principal quarta, 17001 Girona, girona@coacg.cat.