coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

El president dels agents comercials gironins, Josep Burgas, renova càrrec en la nova Junta d'Autònoms PIMEC

Autònoms PIMEC ha renovat avui els seus òrgans de govern. Durant la seva assemblea general s’han aprovat diferents nomenaments, entre ells el de la presidenta, Elisabet Bach, qui s’ha mostrat “amb molta il·lusió” davant aquesta nova etapa i “orgullosa de comptar amb un equip plural, com ho és el col·lectiu de persones autònomes”. “Aquest col·lectiu inclou una diversitat de perfils, activitats i realitats que cal tenir en compte; farem escoltar les seves veus i posarem en valor la seva tasca per representar-los i defensar els seus interessos”, ha afegit.

web ok autonoms 4Així mateix s’han aprovat els nomenaments dels vicepresidents Carlos Berruezo, Josep Burgas, Laura Sánchez, i Joan Vila, així com els vocals: Jenny Alayó, Joan Antoni Caballol, Jordi del Cacho, Àlex Goñi, Juan José Sánchez-Villalobos, Rocío Gutiérrez, Teresa Montserrat, Xavier Pujol, Raúl Rodríguez, i Cristina Bundó. El president dels agents comercials gironins, Josep Burgas, renova així el càrrec de vicepresident en la nova junta d'Autònoms PIMEC, amb el ferm convenciment que "cal seguir lluitant per millorar les condicions dels empresaris autònoms entre els quals s'hi troben els agents comercials".
 
La nova presidenta d’Autònoms PIMEC ha celebrat que, finalment, el govern espanyol hagi optat per donar la possibilitat que les comunitats autònomes puguin ampliar el nombre d’activitats dels autònoms, és a dir de CNAE’s, que podran acollir-se al paquet d’ajuts directes de 7.000 milions d’euros que es contempla en el Real Decret-Llei 5/2021, una proposta realitzada insistentment per PIMEC. D’altra banda, Elisabet Bach ha demanat al govern de la Generalitat que mobilitzi ràpidament una porció important dels 993 milions d’euros que arribaran a Catalunya amb aquest objectiu, en favor del col·lectiu d’autònoms, i que, si és necessari, els incrementi per intentar respondre a les seves necessitats actuals.
comparteix amb nosaltres