coacg logo

Català English Español

facebooktwitterlinkedin

Integració a la IUCAB: beneficis per als col•legiats

 

Del 17 al 19 de maig, el Col•legi d’Agents Comercials de Girona va participar a la reunió de delegats 2012 de la Internationally United Commercial Agents and Brokers (IUCAB), representat pel president, Josep Burgas. En el marc d’aquesta trobada, el Consell General d’Agents Comercials de l’Estat espanyol va quedar integrat a l’organització de la IUCAB, formada per més de 200.000 professionals comercials europeus, ocupant la vicepresidència.

iucab

La integració té com a finalitat promoure i crear projectes en benefici dels agents comercials d’Europa, així com coordinar i dirigir accions que ja estan en marxa. Entre els projectes que s’estan duent a terme hi ha l’ampliació de 18 oficines a Europa gratuïtes, on els col•legiats poden tenir el seu propi despatx i introduir-se en altres mercats, així com l’accés gratuït a les fires professionals celebrades a Europa. Amb l’objectiu de generar més treball, el Consell també està treballant dins de la IUCAB en l’obertura d’una borsa de treball i contactes comercials d’àmbit europeu. El Comitè Executiu i l’Assemblea General han acollit amb èxit aquestes iniciatives, i són els principals projectes d’aquesta nova etapa en la IUCAB.

El president del Col•legi d’Agents Comercials de Barcelona, Enric Enrech, serà el representant del Consell en la IUCAB. Per la seva banda, el president del CGAC, Manuel Maestre, que ha complert un any al capdavant del Consell General, ha assegurat que el seu objectiu en aquesta responsabilitat no és altre que “dedicar tots els recursos de la corporació per promoure una organització col•legial sanejada i forta, capaç de defensar els interessos de la professió davant dels diferents interlocutors”.

La IUCAB es va crear el 1953 i està formada per 20 països de tot el món que representen agents comercials de la Unió Europea. Així mateix, representa i reforça la posició i els interessos de més de 200.000 professionals comercials.

 

comparteix amb nosaltres