Networking PROFESSIONAL D'OCUPACIÓ GIRONA #COACGI2020

Net juliol2020

T’hi apuntes? Hores programades. Concerta la teva entrevista!


VIII NETWORKING PROFESSIONAL D’OCUPACIÓ GIRONA #COACGI2019 
Dimecres 22 i dijous 23 de juliol de 2020. Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona i Comarques - De 10.00 a 15.00 hores 

Objectiu


Potenciar la cartera de serveis dels agents comercials a través del creixement de les ofertes de representació o d'altres oportunitats professionals, a través del contacte amb noves empreses que busquen comercials en règim de contracte laboral. En aquesta ocasió hi haurà dues jornades de treball:

Dimecres 22/07/2020 - dedicada a entrevistes d'agents comercials autònoms amb empreses nacionals i estrangeres de diferents sectors i amb experts en l'assessorament de la gestió comercial en l'àmbit internacional.

Dijous 23/07/2020 - dedicada a entrevistes d'agents comercials amb empreses que busquen professionals de la venda amb contracte de treball, consultories de recursos humans i empreses de treball temporal.

Aforament limitat pel compliment de la nova normativa en matèria de mesures preventives de la Covid-19. Les inscripcions s'acceptaran per estricte ordre d'arriba fins exhaurir les possibilitats d'hores concertades de la jornada.

Destinataris


  • Empreses que busquen comercials per representar els seus productes/serveis a Espanya i Europa. Empreses que volen potenciar les seves vendes amb comercials titulats i amb experiència i la garantia d'un Col·legi Professional. Empresaris que busquen noves oportunitat de creixement i expansió.
  • Professionals de la venda que busquen noves representacions o millorar l'ocupació i negoci en el sector comercial.
  • Joves que busquen en el món comercial el seu futur professional.

CONSULTEU AQUÍ CATÀLEG D'EMPRESES PROVISIONAL
Informació i consultes:
Servei d'atenció al col·legiat · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 202040 - Sra. Anna López

Seu 


El Networking es durà a terme a la seu del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona i Comarques · C/Nou 8, pral 4a

Com anar-hi? - Us deixem l'enllaç d'ubicació.

Fes la teva inscripció


Si ets candidat

Si estàs buscant feina o noves representacions o vols participar en qualsevol dels nous espais del Networking Professional d'Ocupació, inscriu-te gratuïtament aquí. Podràs entrevistar- se directament amb les empreses i/o experts que més t'interessin.

Durant tota la jornada, empreses de diferents sectors entrevistaran comercials per seleccionar-los i representar els seus productes al mercat, nacional o extranger.

A partir del 7 de juliol podràs consultar en aquest web el programa de la jornada a la qual t'hagis inscrit i catàleg amb les ofertes de treball de les empreses participants i apuntar-te a les que més t'interessin. Un cop inscrit/a, et farem arribar l'horari de les teves entrevistes amb les empreses seleccionades i/o experts.

Tots els camps són obligatoris
D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili, es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del DNI. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció. Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament del nostre col·legi. L’adreça del responsable del fitxer és: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG), C/ Nou, n. 8, principal quarta, 17001 Girona, girona@coacg.cat.

Si ets empresa

Participa al Networking Professional i entrevista, durant una jornada, a professionals comercials

Si estàs interessat a incorporar un comercial a la teva empresa, participa al Networking Professional d'Ocupació que et permetrà entrevistar comercials titulats i podràs valorar, presencialment , les aptituds de cada un d'ells.

La finalitat és poder oferir un punt de trobada a les empreses que estiguin buscant agents comercials perquè realitzin entrevistes in situ amb agenda tancada (més informació) .

La participació és gratuïta, sempre que s'hagi publicat l'oferta al portal d'ocupació www.coacg.cat (cost de 50 euros).

Si estàs interessat en participar omple el següent formulari abans del 7 de juliol. Un cop inscrit, t’inclourem en el catàleg d'empreses participants perquè els candidats tinguin l'oportunitat d'inscriure´s a la teva oferta .

Si estàs interessat en entrevistar-te amb qualsevol dels experts dels diferents espais, pots fer-ho també, concertant entrevista a través d'aquest formulari. Tots els camps són obligatoris
D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili , es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG). A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del D.N.I. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció. Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament del nostre col·legi. L’adreça del responsable del fitxer és: Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Girona (COACG), C/ Nou, n. 8, principal quarta, 17001 Girona, girona@coacg.cat.